Privatlivspolitik

Ved at benytte audiovox.dk accepterer du, at Audiovox ApS behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik. Cookies bruges til få audiovox.dk til at fungere. Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre vores website.

Klik her for at gå til cookie-politik

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Audiovox ApS behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

Audiovox ApS respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder Audiovox ApS sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Audiovox ApS ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Audiovox ApS.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå audiovox.dk uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

Audiovox ApS har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du besøger audiovox.dk;
E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

Audiovox ApS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en konto
  • Foretager køb
  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Audiovox ApS på anden vis
  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Audiovox ApS
Audiovox ApS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Audiovox ApS indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Audiovox ApS benytter anerkendte kortindløsere til evt. håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • Til at forbedre audiovox.dk og markedsføring fra Audiovox ApS
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre
  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles eventuelle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af kortindløsere og kan ikke tilgås af hverken Audiovox ApS eller ansatte hos kortindløsere. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af Audiovox ApS selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på audiovox.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne afdelinger / personale
  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
  • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Audiovox ApS’ hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Audiovox ApS kan anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på audiovox.dk og kan findes her:www.google.com/privacy

Blandt Audiovox ApS og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Audiovox ApSvegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde evt. nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Audiovox ApS slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Audiovox ApS interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Audiovox ApS eller dennes eksterne partnere, vil alle  implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Audiovox ApS, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os.

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os.

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Audiovox ApS forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Audiovox ApS slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Vores referencer

Artikler

Danskerne skal være bedre til at beskytte hørelsen på arbejdspladsen
Hver tolvte 30-årige og hver ottende 50-årige dansker lider af nedsat hørelse. Samlet set har 900.000 danskere nedsat hørelse, og generelt rammes vi af høretab tidligere i livet end vi gjorde for bare 30 år siden. Heraf kan mere end en tredjedel af alle høretab tilskrives høj musik, støj på arbejdspladsen og et generelt stigende støjbillede. I en rapport udarbejdet af Arbejdstilsynet om fysisk arbejdsmiljø melder 40 procent af de adspurgte, at de er generet af støj på arbejdspladserne. Samtidig anmeldes der cirka 2500 høreskader om året. Det gør høreskader til den mest almindelige uhelbredelige erhvervssygdom i Danmark. ”Der er ingen tvivl om, at støj er et stort problem på mange danske arbejdspladser. Heldigvis er det også et område, som har fået mere opmærksomhed i de sidste par år, hvilket vi også har oplevet på efterspørgslen. Men der er fortsat mange arbejdspladser, som slet ikke har nok fokus på problemerne med støj”, forklarer Martin Damm Jensen, adm. direktør i Audiovox Et menneskes hørelse kan tage uhelbredeligt skade allerede ved enkeltstående tilfælde af meget kraftig støj, men ofte er det efter lang tids daglig påvirkning, at skaden sker. Derfor er det vigtigt, at man beskytter sig inden problemerne opstår. Men som statistikken viser, er det desværre fortsat langt fra alle, der tager støjen alvorligt: ”Vi hører fortsat mange undskyldninger for, hvorfor man ikke bruger høreværn: høreværn er storeog klodsede, man kan ikke tale med hinanden med dem på, de gør, at man ikke kan bruge sin telefon og så videre”, siger Martin Damm Jensen. Han tilføjer: ”Men alle de problemstillinger kan løses med formstøbte høreværn, der tilpasses brugeren”. Teknologi løser kommunikationsproblemer Netop formstøbte høreværn er hurtigt blevet en af Audiovox’ mest populære produkter. ”De formstøbte modeller er markant mindre end de traditionelle store høreværn. Og med Bluetooth kommunikationsteknologi fra JABRA har man adgang til lukkede radiosystemer, så kommunikation mellem kollegaer og over telefonen ikke længere er et problem”, siger Martin Damm Jensen. Han fortsætter: ”Så der er ikke længere nogen grund til dårlige undskyldninger. Udsættes du for støj på arbejdet, er det bare med at få taget mål til dit eget sæt. Det er for dit eget bedste”.
Læs artiklen
Freya Charlotte Askjær anmelder Soundscope Pro-Tect IHunt
Jagt – og skydning generelt – er oftest en noget larmende affære! Hvor der affyres krudt og kugler, vil der også være larm og høje lyde. I sommer var jeg til en jagtfeltskydning, og det var ved denne lejlighed, jeg fik lov at teste de nye formstøbte høreværn for første gang. En jagtfeltskydning er spændende og udfordrende – og det er altid sjovt at blive testet på forskellige skydestillinger og skudafstande. Jeg har glædet mig til dagen, hvor vi er opdelt i hold. Jeg følges rundt på det store terræn sammen med 11 andre skytter. Vi kører rundt mellem de forskellige steder, men der er også tid til gode samtaler, mens vi venter på at komme til. Der skal bruges omkring 50 patroner per skytte på sådan en dag – og det er ikke alle, der har lyddæmper på deres riffel. Det betyder en del larm omkring de enkelte skydninger, og jeg kan mærke, at det er svært at være fokuseret hele tiden. Det er en stor fornøjelse at kunne have høreværnet i ørerne hele dagen uden at tænke over det! Vi kommer frem til en bane med to mål – en skydeskive og et vildsvin, som står på cirka 200 meters afstand. Skydepositionen til vildsvinet er fritstående uden hjælpemidler, og jeg kan godt mærke, at jeg virkelig er udfordret af, at der er mange mennesker omkring mig, som også skal gøre klar og afgive skud. Det er svært for mig at finde koncentrationen til at yde mit bedste. Så kommer jeg i tanke om, at der er et ekstra program i mine nye elektroniske høreværn! Jeg trykker tre gange på trykknappen i begge ører, og jeg formår nu at lukke alt andet ude end mine egne tanker. Der er ro til koncentration og fokus – og jeg sender mine skud afsted. Følelsen indeni over mine skud er egentlig okay! Alle er færdige med skydningen, og jeg trykker én gang på den lille knap på høreværnet igen, og lyden fra folk omkring mig går klart igennem igen – uden at jeg behøver at tage høreværnet af. Vi går i samlet flok hen og kigger på skuddenes placering for at tælle point. Jeg er godt tilfreds – og jeg er ikke sikker på, jeg ville have kunnet sætte mine skud lige så godt, hvis jeg ikke havde kunnet finde roen til at koncentrere mig. Vores hørelse Hørelsen er en af vores allervigtigste sanser! Vores hørelse er altid aktiv – også når vi sover. Den fungerer ved at opfange lydbølger med det ydre øre, som omdanner dem til elektriske impulser i det indre øre. Fra det indre øre sendes impulserne til hjernen, som her behandler data, så vi kan forholde os til dem og agere på dem. At vi kan høre, gør os blandt andet i stand til at forstå, hvad andre mennesker fortæller os, deltage i samtaler, forstå informationer, reagere på faresignaler, høre musik og forstå budskaber. Når vi ikke kan høre ordentligt, kan det forringe vores livskvalitet betragteligt og gøre det svært at deltage i sociale sammenhænge. Høreværnene fra Audiovox fylder ikke meget og er ganske diskrete! Det er derfor ingen sag at bære høreværn og se smart ud samtidig. Høreværn Det er ganske indlysende for mig, at det er vigtigt at bruge høreværn. De mange historier om, hvordan et enkelt skud kan ændre livet fra at være hørende til at være ikke hørende, har virkelig været et stort incitament for mig til at bruge høreværn. Når jeg er på fællesjagt og over halvdelen af de andre skytter fravælger at bruge høreværn, ja så forstår jeg det faktisk ikke. Men når jeg spørger, bliver jeg mødt med kommentarer som ”arh, det sker der ikke noget ved” eller ”jeg har været jæger i så mange år, og jeg har da min hørelse endnu” eller ”det er simpelthen for besværligt med ørebøffer”. De to værste sætninger, jeg har hørt, er, ”jeg har gået på jagt så længe uden høreværn, at min hørelse allerede er ødelagt” og ”det er noget pjat”. Men den risiko er jeg ikke selv villig til at tage! Selvom jeg måske ikke behøver at bruge høreværn, når jeg har lyddæmper på min riffel, bruger jeg dem alligevel, fordi de ikke generer. Min hørelse er så ufattelig vigtig, både på jagt og i naturen generelt. Når jeg sidder i naturen og kan høre alle skovens lyde. Jeg lytter til musvåges skrig over marken, rådyrene, der lister sig igennem krattet, bålet, der knitrer, når der er tændt op ved shelteret, eller når jeg ligger vågen en sen nattetime og kan høre uglen i skoven nogle hundrede meter væk fra vores hus. Min hørelse er også altafgørende i alt andet, jeg foretager mig, hvad enten jeg skal lære, arbejde eller deltage i sociale sammenhænge. Også når mine to børnebørn hvisker mig hemmeligheder i øret, eller når lyden af musikken strømmer ud gennem højttalerne en skøn lørdag formiddag, så kan jeg slet ikke forestille mig det tab, det vil være ikke at kunne høre. Og ud over de allerede nævnte ting, så er der også det rent praktiske i at kunne høre, når bilen har en anden og ikke helt rigtig lyd, eller når jeg færdes i trafikken, og der er fare på færde. Generelt synes jeg, at min hørelse er så essentiel og afgørende for mit velbefindende og min livsglæde, at der ingen undskyldning er for at undlade at tage høreværn på, på jagt og på skydebanen – uanset hvad andre synes! Men det må også gerne være nemt og behageligt at bære høreværn! Mine Peltor SportTac, som jeg brugte i sidste jagtsæson, har blandt andet den udfordring, at de rammer kolben på min riffel. Skiftet til formstøbte høreværn Denne lørdag formiddag til jagtfeltskydning er første gang, jeg skal prøve mine nye aktive elektroniske høreværn fra Audiovox. Her er god mulighed for at afprøve et par af de forskellige indstillinger i høreværnet, ligesom der også er mulighed for at fornemme, hvordan det er at have dem i ørerne en hel dag. Indtil jeg fik Audiovox høreværn, har jeg brugt Peltor SportTac, og jeg har været rigtig glad for dem. De slutter godt til om ørerne, der er god lyd i dem – jeg hører alt, hvad der sker i mine omgivelser. Jeg kan have en samtale, selvom jeg har høreværnet på, også selvom vi hvisker sammen, når vi sidder på anstand med riflen. Jeg kan høre fuglene synge, og jeg kan også fint høre dyrene komme gennem krattet på drivjagterne. Men praktiske synes jeg ikke de er. Jeg sveder inde bag de tætsluttende bøffer, de klemmer på mine brillestænger og fratager mig muligheden for at have hat eller hue på. Specielt hvis hørebøfferne skal slutte tæt til ørerne. Særligt trykket på mine brillestænger gør, at det ikke er optimalt at have høreværnet på en hel dag. Derfor har jeg taget dem af og på i løbet af dagen – de fylder og er ikke særlig praktiske at slæbe rundt med. Jeg oplever det også tit som et irritationsmoment, at de store høreværn ofte rammer kolben, når jeg lægger kinden til, hvad enten det er haglgevær eller riffel. Derfor har jeg været meget åben for andre muligheder, og jeg blev virkelig glad, da jeg fik muligheden for at prøve Audiovox’ aktive høreværn af. Min oplevelse af dem kan du læse her. En stille stund i skoven kan det også blive til. Og med formstøbte høreværn er det muligt at tage hat eller hue på, uden at det er en udfordring. Audiovox Soundscope Pro-Tech- Ihunt Jeg bruger ordet høreværn igen og igen. Men i virkeligheden er de formstøbte høreværn blot forstærkende høreapparater med en indbygget dæmpning af skadelig impulsstøj. Jeg har nu brugt mine nye Soundscope Pro-tect iHunt fra Audiovox over en hel sæson på skydebanen, og jeg har brugt dem under bukkejagten, på jagt i Sydafrika og gennem efterårs-/vinterjagten. Høreværnene er trådløse og vejer kun ganske få gram hver. De opbevares i en lille transportæske og er derfor lette at have med i lommen eller i jagtrygsækken. De er simple at tage på og betjenes let undervejs. Lydkvaliteten er rigtig god! Så enkelt kan det siges. Lyde fra samtaler og lyden af naturen er rigtig fin, og det er let at ændre på volumen, hvis det er nødvendigt. Retningsbestemmelsen er også rigtig god, jeg er aldrig i tvivl om, hvor lydene kommer fra. Komfort og pasform er også rigtig god, da de er individuelt formstøbt til den enkelte! Jeg har på intet tidspunkt haft behov for at tage høreværnene af undervejs på jagt, hvad enten det har været på skydebanen, fællesjagter, drivjagter eller på pürsch gennem Kalaharis ørken. Jeg kan nu til forskel fra, da jeg brugte ørebøffer, have hat på eller blot tage en varm hue udenpå. Det er bestemt en fordel at være fri til at vælge den hovedbeklædning, jeg ønsker på dagen. Og det er selvfølgelig også værd at nævne, at der nu ikke er noget, som støder mod kolben, når jeg lægger haglgevær og riffel til. Jagt Ingen generende kopper fra høreværnet, der rammer kolben på mit haglgevær. Det er en fornøjelse at lægge kinden til geværet. Og så er høreværnene jo støbt til netop mine ører, og jeg kan derfor have dem i ørerne selv i mange timer, uden at de generer, trykker eller irriterer i øregangen. Om det så er en sandhed med modifikationer, kan være individuelt oplevet, men for mig er det ikke. Jeg har haft dem på gennem en hel feltskydningsdag, jeg har anvendt dem gennem alle såter i sæsonenes drivjagter og på standjagt med riflen fra morgen til hen over middag. Herudover har jeg også brugt dem på lange pürschjagter i Sydafrika uden problemer med varme eller irritation. Jeg har ikke på nogen måde følt mig generet af dem, men har kunnet beholde dem i ørerne uden problemer. Med blåt skum i ørerne kan man godt blive lidt skæv i hovedet! Heldigvis tager det ikke mange minutter, før afstøbningen er færdig. Mulighederne med Soundscope Pro-Tech Ihunt Det er muligt at tilkøbe en telespole, så du kan tilslutte jagtradio eller din smartphone til høreværnene gennem den. Telespolen tages om halsen og bruger Bluetooth-forbindelse. Der er fire programmer på høreværnene: Normal, som forstærker svagere lyde og samtidig lukker af, når der kommer høje lyde – som for eksempel fra skud. Normal med basregulering. Bruges ved hørenedsættelse til en mere klar lyd. Normal med medhør. Fungerer som program 1, dog kan der tilsluttes telespole til brug for jagtradio eller smartphone. Uden medhør med telespole. Fungerer godt som skydeprogram eller til feltskydning, da der er lukket for lyd udefra hele tiden. Der kan benyttes telespole til programmet. Du skifter let mellem programmerne på en lille trykknap på hvert høreværn, hvor der også er selvstændig lydregulering på en drejeknap. Batterilevetiden er forholdsvis lang, og batterierne er lette at skifte. Selve aftrykket af ørerne tager ikke mange minutter, men det er en underlig fornemmelse at få fyldt øregangene med blåt skum! Ud fra aftrykket laves der nu en nøjagtig gengivelse af dine øregange via en 3-D scanning med laserteknologi, og inden for få uger modtager du med posten dine helt personligt tilpassede hørværn. Høreværnene fremstilles i hård plast og har forskellig farve, rød til højre øre og blå til venstre øre. Det er dermed altid let at kende forskel. Der medfølger en lille transportæske med lynlås, så du altid kan lægge dine høreværn sikkert væk – samme sted hver gang! Der medfølger desuden ekstra voksfiltre, som let skiftes efter behov. Den lille orange transportæske fylder ikke meget og er en fast del af de ting, der lægges frem op til en jagt. For mig er prisen ikke vigtig som sådan! Selvfølgelig er det en større pose penge – men prisen for min hørelse kan ikke opgøres i penge. Mit bedste råd er, at du bruger høreværn uanset hvad – punktum! Køb et høreværn, der fungerer – og spar så sammen til et formstøbt høreværn i god kvalitet. Soundscope Pro-tect iHunt fra Audiovox har den kvalitet, jeg ønsker, og det ville være mit valg igen, hvis jeg skulle ud og investere i et godt høreværn! De fylder ikke meget… vejer ikke meget… og generer ikke. Og med en høj kvalitet på lyd og batteritid er der stort set kun positivt at sige om de formstøbte høreværn fra Audiovox. Fordele Ingen ledninger, der kan gå i stykker eller hænge fast! Størrelsen og vægten gør, at de er lette at have med og problemfrie at bære i ørerne. Batteritiden er lang og skal ikke skiftes særlig ofte. Høreværnene er formet til den enkelte, og pasformen er derfor nøjagtig. Let betjening af volumen og programmer. Telespole, så du kan tilslutte jagtradio og smartphone. Lille transportæske med lynlås, med plads til ekstra batterier og voksfiltre. Ulemper De ER små, og det er derfor vigtigt, at du altid lægger dem i transportæsken, når du tager høreværnene af. Jagtradio skal have Bluetooth for at kunne anvendes med telespole.
Læs artiklen